Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.04.2008 13:36 - Черният хумор на Купидон
Автор: humphrey Категория: Други   
Прочетен: 2097 Коментари: 2 Гласове:
0



Мили Дами,

Ако си мислите, че само Вие търсите с трепет спътника в живота си, държа да ви успокоя, че не е само така. Има мъже, които търсят също толкова трепетно човек от противоположния пол, до когото да се събуждат, с когото да си пият шампанското или виното и въобще с когото да се радват на живота. Аз.... съм един от тях. Човек, който търси ИДЕАЛНАТА. Или ако не идеалната, то поне ВЪРХОВНАТА   . Демек ЖЕНАТА, която е личност, красавица, сладурана, с чаровна усмивка и подобни неща, които съм си втълпил (са ми втълпили), че трябва да бъде или да има една жена.

 

Мили Дами и Господа,

Видях една ВЪРХОВНА жена. Висока, може би колкото мен, черна коса, изваяно тяло, много общителна и сладка мацка. Накратко за тези, които не са ме  разбрали видях едно много яко маце. „Бре!” викам си, „айде да я сваля тая ЖЕНА!” Но нали съм притеснителен и смотан мина един месец, откакто се запознахме без да направя нищо, но с тази идея и въобще с тази готовност и с това намерение и т.н.

 

И днес си вървях най-спокойно с една приятелка, с която въпросната мацка е колежка, демек първата се пада мой верен агент и затова реших да се поинформирам за обекта на моите чувства. Нашият разговор приблизително беше:

Аз:  „Какво прави моята слабост *****чето?

Агента : Тя слабост ли ти е?

Аз: Да!

Аг. : Пуши трева и гълта хапчета.

Аз : КАКВО?!

Аг. : Пуши тревичка и гълта от онези хапчета за весело настроение.

 

Тук аз не се стърпях, клекнах на Земята и се хванах за главата. В тази успокоителната поза, в която е стоял може и би и Августий преди да се самоубие, аз прекарах около 15 седкунди. После разговорът продължи в следната посока:

 

Аз: Тя затова ли била такава?!

Аг. : Да, затова е толкова отнесена.

Аз : Не! Затова ли винаги е в добро настроение?!

Аг. : Да! То тя е ежедневно напушена.

 

В следващите няколко минути аз се тюхках, а след това се опитах да поставя информацията на Агента под съмнение. За жалост логиката и някои неща, които бях забелязъл в нейното поведение, наистина не ми дадоха повод да счета информацията на Агента за лъжа, а още по-лошо, подкрепиха казаното от него. В случая не ме отблъсна факта, че мацката пуши трева, а ме „цапардоса” РАЗМИНАВАНЕТО между това, което аз си мислех и това, което е истина. Аз си мислех, че съм си харесал свежо, енергично, щастливо момиче, а то се оказа, че и за тези неща има рецепта.

 

Шокът беше кратък. Само 5-6 часа. Вероятно аз съм глупакът! С тези илюзии...

 

За да завърша писанийцето (оплакването) си по-оптимистично, пускам линк към едно клипче.

 

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Ако сте много глусливи, не го гледайте! Ако сте средно или малко глусливи, вероятно няма да нанесе емоционални щети.

Музиката към клипчето е готино рокче, така че и за меломаните може да е интересно. Ако сте меломан, но сте много гнусливи, слушайте само музиката!

 

Довиждане!

Пожелавам Ви повече истина в живота!





Тагове:   хумор,


Гласувай:
0



1. apollon - klipat e varha
06.04.2008 14:04
klipat e varha
цитирай
2. koshikisan - Брутално :))
06.04.2008 21:37
Клипчето е супер.
Всеки изпада в заблуди. Може би просто защото се настройваме да видим точно определени неща и толкова ни се иска да ги открием, че от заслепени от радост не забелязваме ментето в първия момент.
В началото на поста ти моментално се сетих за една мома, която пък беше написала гневна статия за това как мъжете търсели Идеалната, пък как те не предлагали ответното. И ми стана забавно - как се "замеряме" с разнополовите си представи за нещата. Сам знаеш, че такава няма.
Според мен всеки с позитивна нагласа заслужава да получи истинска, голяма усмивка по подразбиране.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: humphrey
Категория: Други
Прочетен: 1289032
Постинги: 15
Коментари: 525
Гласове: 340
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930